ThetaHealing® konzultáció

Nyiss ajtót az új életednek és a csoda lehetőségeknek: engedd meg magadnak a változást, amire a szíved mélyén vágysz!

Kedves Lélek!

Szuper, hogy itt vagy – hisz ez két dolgot is jelent. Egyrészről felismerted, hogy elakadtál és elindultál a keresés útján.

Ismerős problémák?

A legtöbben találkoztunk már az alább felsorolt elakadások egyikével, ha nem éppen az összessel.  A teljesen egyedi problémákról nem is beszélve! Talán könnyen megoldottuk a dolgot, de lehet, hogy a mai napig szenvedünk velük. Vajon muszáj így lennie? Ezek lennének a kötelező elemek az életben? Ha esetleg már elég volt..

  • Stressz és szorongás
  • Önbizalomhiány, önszabotázs
  • Magány és izoláció
  • Lobbanékony családi kapcsolatok
  • Párkapcsolati és szexuális kihívások
  • Teljesítménykényszer, elvárások
  • Pénzügyi nehézségek
  • Érzelmi blokkok, feldolgozatlan traumák
  • Döntésképtelenség, passzivitás
Ismerős érzések?
Ismerős érzések?
Miről szól a módszer?

Életünket számos olyan erővonal irányítja, amely a tudatalattink soha nem látott részeiből nyeri az energiáját. Ezekre éber állapotunkban nem feltétlenül vagyunk tudatosak, korlátozó hatásaikat viszont tapasztalhatjuk nap mint nap.  A ThetaHealing® lehetőséget ad arra, hogy hozzáférjünk ezekhez a tudattalan tartalmakhoz, amelyek komoly hatással vannak az életünkre. Legyenek ezek elfeledett emlékek, mély meggyőződések vagy erős hiedelmek, kellő tisztánlátással a javunkra alakíthatjuk őket. 

 

A tudatalattink működése feletti bölcs irányítást számos módszer segítségével elnyerhetjük. A ThetaHealing® abban különleges, hogy mindezt alapos érzelem- és hitmunkával, a korlátozó meggyőződések feltérképezésével, majd vezetett meditáció segítségével valósítja meg. Ahogyan az elnevezéséből is sejthetjük, a meditáció során belépünk egy ellazult, álomszerű théta-állapotba, melyben sokkal fogékonyabbak vagyunk az áldásos változások elindítására. Ebben az állapotban tesszük meg az építő megerősítéseket, valamint cseréljük le a korlátozó hiedelmeinket.

 

Az így elindított változások sorsfordító jellegűek. Mint minden segítő módszerben, a felelősségvállalás itt is kulcsfontosságú. Elsősorban észre kell vennünk az elakadásainkat, dönteni a változtatásról, majd minden bátorságunkat összeszedve, szembenézni önmagunkkal. Ha készenállsz társteremtővé válni a sorsodban, akkor a legjobb helyen jársz!

 

Jobban leszel. Ennyi az ígéret.

Miről szól egy alkalom? Mi az, amit magaddal vihetsz? Melyek azok az értékes mozzanatok, amik megvalósulnak egy konzultáció során?

Önelfogadás

Amikor biztonságos környezetben őszintén "vallasz" az érzéseidről, megkönnyebbülést és elfogadást tapasztalsz magaddal kapcsolatban.

Tisztánlátás

Olyan összefüggéseket és ok-okozati láncolatokat fedezhetsz fel, amik többé nem működhetnek és irányíthatják életedet az engedélyed nélkül.

Megengedés

Le az álarcokkal! Végre igazán mélyen kapcsolódhatsz önvalóddal és azt is megkérdezheted tőle, mit akar.. A szívedben milyen elhívás dobban?

Teremtés

Újragondolva meggyőződéseidet és hitrendszereidet, olyan életet teremthetsz magadnak, amely valóban boldoggá tesz. Tudatos teremtésre fel!

A ThetaHealing® lehetőséget ad arra, hogy vezetett meditáció segítségével belépjünk egy ellazult, álomszerű théta-állapotba és egyúttal hozzáférjünk olyan tudattalan tartalmakhoz, amelyek komoly hatással vannak az életünkre. Legyenek ezek elfeledett emlékek, mély meggyőződések vagy erős hiedelmek, kellő tisztánlátással a javunkra alakíthatjuk őket.

A ThetaHealing® lehetőséget ad arra, hogy vezetett meditáció segítségével belépjünk egy ellazult, álomszerű théta-állapotba és egyúttal hozzáférjünk olyan tudattalan tartalmakhoz, amelyek komoly hatással vannak az életünkre. Legyenek ezek elfeledett emlékek, mély meggyőződések vagy erős hiedelmek, kellő tisztánlátással a javunkra alakíthatjuk őket.

Fontos témáink

Ha téged is érintenek ezek a témák, akkor olvass kedvedre a hosszabb-rövidebb írások között! Láthatod, egy kicsit sem vagy egyedül a kérdéseiddel vagy az elakadásaiddal.

Első lépések

Megtenni az első lépést sokszor félelmetes. A változást viszont tényleg akarni kell! Ha félsz, gyere félelemmel a válladon – mert amikor már itt vagy – együtt túl tudunk lépni a téged visszatartó korlátokon. A lényeg, hogy valóban segítséget kapj, amikor arra a leginkább szükséged van. Kérdezz bátran, járjunk az aggályaid végére és tedd meg az első lépéseket magadért! Itt vagyok, hogy támogassalak!

Gyakori kérdések

A ThetaHealing® módszere mind a lelki elakadások oldására, mind a fizikai betegségek gyógyítására alkalmas, hisz e kettő szorosan összefügg egymással. Konzulensként főként a lelki síkon jelentkező problémák megoldásával foglalkozom, mely keretében az érzelmekre, hitrendszerekre és a meggyőződésekre fókuszálunk. A fizikai síkon jelentkező betegségek gyógyításában inkább kiegészítő kezelésként, a dolgok lelki aspektusát támogatandó javaslom a módszer alkalmazását.

Egy konzultáció körülbelül másfél órát vesz igénybe, mely magában foglal egy legalább 40 perces vezetett meditációt és esetenként önismereti kártyákkal való munkát. Az elején megismerkedünk egymással, röviden ismertetem az alkalmazott módszer sajátosságait, majd az érzéseid mélyére ásunk. Ezt követően vezetett meditáció segítségével oldjuk fel az elakadásaidat. A meditáció után megbeszéljük a történteket és a további szükséges lépéseket.

Ha személyesen nincs lehetőséged eljönni a konzultációra, akkor igény esetén online is kapcsolódhatunk. A módszer szempontjából ez semmilyen hátrányt nem jelent, azonban a nyugodt környezetről és a megfelelő átszellemülésről ilyenkor neked kell gondoskodni. Ne aggódj, a konzultációt megelőzően egy sor tanáccsal ellátlak, ha kéred.

Hozd magadat és az érzéseidet! Ezen felül csak egy kis nyitottságra lesz szükséged. Ha még nem volt részed vezetett meditációban vagy esetleg ez az első alkalom, hogy segítőhöz fordulsz, akkor mindenképp azt javaslom, hogy engedd megélni magadnak az élményt. Amikor valami teljesen új dolgot próbálunk ki, rengeteg impulzus ér bennünket. A legjobb, ha ezeket szigorú elvárások nélkül, kíváncsisággal ízleljük, ahelyett, hogy magunkra erőltetnénk bármit.

Thétatörténetek

Olyan történeteket olvashatsz, amelyek a ThetaHealing® módszer sokszínű alkalmazásával születtek. 

Elrontottam.. vagy mégsem?

Nem vágynék olyat, amit nem tudom, hogyan kell méltón magamévá tenni. Nem húzna mágneses erővel a szív, nem keverednék kellemetlen eseménysorozatokba, nem gyötörne folyton a helyes és helytelen, s talán az elmém se tartana ennyire kevésre. Gyenge szívű – ha mondhatná, mondaná pálcát törve a dobbanásaim felett.

Tovább olvasom »

Boldog leszek, magamnak

Nézzünk a szívünk mélyére: mikor adtuk el a lelkünket? Senki, és semmi nem kényszerített rá minket, hogy olyan nyomorultul, s kifacsarva éljük az életünket. Feladta nekünk a leckét, ez tény, nem is fér hozzá kétség. De nem kötötte ki nekünk egyik élethelyzet se, hogy hogyan reagáljuk le a puszta létezésüket.

Tovább olvasom »

Rombolj kislány!

Ha kihagysz egy lépést, akkor nem táncolhat veled az élet. Ha kihagyod a rombolást, kihagyod a teremtést és a megtartást is. És kilépni az élet kerekéből azt jelenti, hogy kint is maradsz. A történéseken kívül, az áldásos változásokon kívül, egy megfagyott valóságban egy szeretett fantáziával, mely a régről maradt szennyek miatt, egyszerűen képtelen a manifesztálódásra..

Tovább olvasom »

Szerelemből élni kiváltság

Kívánni, mentális erő nélkül nem lehet. Nem lehet csak úgy odavetni, mondani, hogy hiszek benned, a vágyaidban, a legjobb verziódban, a gyógyulásban, a kedvenc álmodban, s abban, hogy mindez már eleve benned van. A szememben már megcsináltad. Erő nélkül mindez, üres. És érezni a különbséget.

Tovább olvasom »

Vedd fel velem a kapcsolatot!

error:
X