Ismerj meg!

Szeretem, amikor az írásaim beszélnek helyettem, s bemutatkoznom szinte felesleges. Ha ez mégis szükséges, arról beszélek szívesen, hogy tevékenységem során milyen szándék vezérel, mely cél felé lépem a lépéseimet, és egyáltalán miért teszem mindezt. Most is ezeket a kérdéseket válaszolnám meg!

 

Mindannyiunkban megtalálható ugyanaz: ugyanaz az élmény, érzés, álom, emléklenyomat. Mint a legtisztább vizű forrás, közös a bennünk rejlő őstudás. Jóllehet, nem emlékezünk rá, és talán nem is érünk el hozzá, pedig kérdéseinkre szívünk-lelkünkben őrizzük a válaszokat. Hiszem, hogy a bennünk lévő mélység nem néma, s könnyen életre kél a megfelelő hívószavakra! A szándékom az, hogy megtaláljam ezeket a szavakat és a tapasztalatunkba csempésszem tudásunkat.

 

Hiszem, hogy belsőnk felfedezésében a szavak segítségünkre vannak, és érzelmeink útján tartanak minket a helyes irányban – ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy lelki vetkőzésünket sokszor érezzük túl nagy falatnak. A célom az, hogy a térben és időben olyan helyet teremtsek, ahol érzéseinket biztonságban élhetjük meg, önvalónkat békében idézhetjük fel, s türelemmel csodálkozhatunk rá igaz darabjainkra újra és újra.

 

S, miért teszem mindezt? Hogy a legőszintébb legyek: azért, mert az én szívemben ez lüktet! Az önkifejezés e szerethető formája lelt velem összhangra, s mert az íráson keresztül szól belőlem a legtisztábban szívem hangja. Az pedig, hogy lelkünk hívásai utamon belém karolnak, és segíthetem őket megnyilvánulásukban, megtisztelő feladat: szeretettel kísérem tapasztalatunkba a szavakat, melyek felébresztik a bennünk szunnyadó közös motívumokat!

Írj nekem!

Hírlevélre fel!

Kísérj figyelemmel!

error:
X