ThetaHealing® konzulens,

aromaterápiás masszőr

Ismerj meg!

Érzek, írok, segítőként tevékenykedem. 

 

Saját elakadásaim vezettek el a ThetaHealing® módszeréhez, hogy tapasztalás által éljem át azt a transzformációt, amit a felelősségvállalás és a változtatni akarás lehetővé tesz számunkra. Egy sor korlátozó hiedelem, elavult meggyőződés és jelentős érzelmi blokkoldást követően láttam rá igazán arra, miként alakítjuk az életünket tudattalan erővonalainkkal.

 

A ThetaHealing® lehetőséget ad arra, hogy vezetett meditáció segítségével belépjünk egy ellazult, álomszerű théta-állapotba és egyúttal hozzáférjünk olyan tudattalan tartalmakhoz, amelyek komoly hatással vannak az életünkre. Legyenek ezek elfeledett emlékek, mély meggyőződések vagy erős hiedelmek, kellő tisztánlátással a javunkra alakíthatjuk őket.

 

Ha szeretnél felelősséget vállalni magadért és az életedért, valamint társteremtővé válni a saját sorsodban, akkor rendkívül izgalmas utazásra hívlak: együtt elmélyülhetünk a lelki gyógyulás és fejlődés útján. Legyen szó érzelmi blokkoldásról, trauma feldolgozásról vagy egyszerűen a lelki egészséged megőrzéséről, itt vagyok, hogy támogassalak.

 

Olvass tőlem kedvedre, érkezz meg, és ha úgy érzed, vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj nekem!

Kérdésed van? Időpontot szeretnél? Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Hírlevélre fel!

Érdekel, hogy én miért kértem segítséget? Szeretnél többet megtudni a ThetaHealing® módszeréről? Tarts velem pár izgalmas levél erejéig, amelyeket teljes szívvel Neked készítettem el. Örülök, hogy itt vagy!

Kísérj figyelemmel!

error:
X